Нови везови

Порачки на везови со сопствен дизајн

Изработка и порачки за везење на:

Чаршафи
Пешкири
Ракламен материјал
Салфети
Сувенири
Фолклорни сувенири
Маички
Дуксери
Логоа
Амблеми
Прозводи од фротир
Бањарки

Maшински вез

Нашата компанија располага со современи машини за везење, од марките “ZSK” и “Tajima”. Исто така, работиме со професионален софтвер за изработка на модели за везење.

Види повеќе

Долгорочно искуство

Креатив Дизајн е фамилијарна компанија основана во 1998 г. Во текот на изминатите години успешно опстојува на пазарот благодарение на висок квалитет, долгорочно искуство, посветеност и професионалност.

Види повеќе

Нарачки

Успешсто соработуваме со повеќе приватни компании од државата и странство, државни институции и спортски друштва. Примаме порачки за маички, дуксери, логоа, амблеми,  бањарки, чаршафи и повеќе.

Нарачај

Перница со џепче – today a reader tommorow a leader

Перница 100% памук, 45x45cm со ...

Перници 100% памук

ПЕРНИЧКИ ЗА ДЕЦА 100% памук со ...

Пешкир

Памучни пешкири. Димезија по ...

Перница

Captain America Перница 30×30 100% ...

Перница 100% памук

Детска Перница со џеб. 30×30 ...

Маичка Гамбит 2

Модел на поло маичка за ...

Маица Гамбит

Модел на поло маичка за ...

Перница

Перница 100% памук, 45x45cm со ...

Пешкир

Памучни пешкири 50х30 – Happy ...

Каде се наоѓаме ?

Се наоѓаме во Скопје, Карпош 4. Спроти мостот Обединети нации во  трговскиот  под средната зграда ( зграда бр.3) локал 27/1. За повеќе информации можете да не контактирате на:


    captcha
    Comments are closed.