Искуство

“Креатив дизајн” е фамилијарна компанија во приватна сопственост, основана 1998 г.
На пазарот компанијата успешно опстојува благодарение на високиот квалитет, долгорочното искуство, посветеноста и понудената професионалност. Поради квалитетите на “Креатив дизајн”, успешно соработуваме со повеќе локални и странски компании, државни институции, спортски друштва, меѓу останатите.

За нас

Основна дејност на фирмата е везење, брендирање и изработка на производи поврзани со вез. Компанијата располага со современи машини за везење од марките “ZSK” и “Tajima”.

Исто така, располагаме и работиме со професионален софтвер за изработка на модели за везење.

Примаме порачки за везење на :

 • Маички
 • Дуксери
 • Логоа
 • Амблеми
 • Прозводи од фротир
 • Бањарки
 • Чаршафи
 • Пешкири
 • Ракламен материјал
 • Салфети
 • Сувенири
 • Фолклорни сувенири

Comments are closed.