Перница 100% памук, 45x45cm со навлака со џепче.

Цена: 400ден

Вршиме испорака со карго, за повеќе информации јавете се на 075 475 047 или контактирајте не преку формата за контакт

    Постави нарачка овде

    Comments are closed.