Каде се наоѓаме ?

Се наоѓаме во Скопје, Карпош 4. Спроти мостот Обединети нации во  трговскиот  под средната зграда ( зграда бр.3). За повеќе информации можете да не контактирате преку формата или на:


    captcha
    Comments are closed.